Хоџић: Локални СНС прави непринципијелну коалицију 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Хоџић: Локални СНС прави непринципијелну коалицију
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
19.03.2016 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Свако има право да се уједини, да се организује онако како мисли да треба, изјавио је данас носилац листе „Санџачка демократска партија (СДП) - Социјалдемократска партија Србије (СДПС)“ Есад Хоџић,

додајући да да ово није добар потез Српске напредне странке (СНС) у Пријепољу, да прави тако широку и не принципијалну коалицију.

„Мислим да то грађани виде као велику жељу да се како тако дође на власт. Не знам како ће се то одвијати, како ће функционисати та коалиција и како ће се после то одражавати на састављању власти“, истакао је Хоџић на трибини на отвореном у Пријепољу.

Ипак, он каже да је то њихова (СНС) брига и да ће СДП-СДПС гледати себе, промовисати свој рад, кадрове, планове.

„Сигуран сам да ће грађани то препознати, а да такве коалиције неће прихватити које су изразито националне, које имају поруку збијање у националне блокове. Са народном посланицом Наташом Михаиловић, са заједничком листом са Александром Вучићем на републичком нивоу шаљемо поруку да је Пријепоље град у којем људи треба да живе заједно, да заједно формирају власт и да заједно одлучују“, нагласио је Хоџић.

Он је позвао грађане да без обзира на националну и верску припадност дају глас листи СДП-СДПС.

Подсећа да су одборници власници својих мандата, додајући да ће разговарати са локланим одбором СНС после избора.

 

Михаиловић: Отворићу посланичку канцеларију у Пријепољу

Михаиловић је изјавила да је њена обавеза пре свега да слуша глас народа и да је у скупштини због њих, а не зарад личних интереса.

Она истиче да јој је част што је у Пријепољу, јер како каже одатле потиче и додаје како ће своје знање и могућности усмерити ка грађанима.

Фото: Глас западне Србије

„Оно што прво планирам да урадим када постанем посланик је отварање посланичке канцеларије у Пријепољу, у којој ће грађани моћи да изнесу своје захтеве, мишљења, али и притижбе. Онда би смо заједно и у договору покушали да решимо проблеме и побољшамо положај свих грађана овог града“, навела је Михаиловић.

Наташа Михаиловић је врсан новинар и дугогодишњи уредник Радио-телевизије Србије. У свом послу, посебно се доказала као уредник емисије „Шта радите бре“, у којој се на посебан начин извештава о дневним догађајима у Србији, где нема фаворита и заштићених ликова.

Свој новинарски печат оставила је као извештач из Скупштине Србије и дописник из Хашког трибунала.

Оно што је занимљиво, Михаиловић је ванстраначки кандидат на листи СДПС и налази се на 90. месту.

Михаиловић је по мајци Пријепољка, а по оцу Чачанка.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.136.871 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)