Туристичка организација општине Горњи Милановац учествује на Сајму туризма и сеоског туризма 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Туристичка организација општине Горњи Милановац учествује на Сајму туризма и сеоског туризма
Trenutno na sajtu: 1056       |       Podeli:
23.11.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Од 25. до 27. новембра у Крагујевцу се одржава 12. Међународни сајам туризма и сеоског туризма.

У питању је један од 4 туристичка сајма који се одржавају сваке године у нашој земљи, а Туристичка организација општине Горњи Милановац ће учествовати на њему.
На предстојећем Сајму ћемо се потрудити да, као и увек, на најбољи начин представимо наш град. Ове године гости на штанду ће бити домаћини са територије наше општине који се баве производњом хране, пошто један део наше туристичке понуде јесте свакако гастрономија. То ће бити људи из сеоских домаћинстава који производе џемове, слатка, зимнице, ракије и тако даље. Искористићемо прилику да представимо и њих и све туристичке потенцијале Горњег Милановца – рекао је Десимир Ћаласан, директор Туристичке организације општине Горњи Милановац.

Иначе, претходних година пракса је била да се више туристичких организација из централне Србије заједно представљају на истом штанду. Од ове године све организације ће самостално учествовати на Сајму, тако да ће и Туристичка организација општине Горњи Милановац имати посебан штанд.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC DESIMIR CALASAN TO GM

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.006.196 посета
Тренутно на сајту: 1056 посетилац(a)