Андроид апликацију ГЗС поседује 9.992 корисника: У новембру 150.202 посете, читају нас и на Филипинима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Андроид апликацију ГЗС поседује 9.992 корисника: У новембру 150.202 посете, читају нас и на Филипинима
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
13.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - У овом тренутку апликацију Гласа западне Србије инсталирано на свом мобилним

 

уређају има преко 9.108 корисника којима на тај начин свакодневно стижу најновије вести са нашег портала.

Тренутно се са „Play продавнице могу преузети две апликације Гласа западне Србије. Због постављања сајта на савременији сервер апликација у плавој боји, коју примењује још 884 корисника, је застарела и њеном применом може доћи до сметњи у успостављању везе, тако да сви корисници треба да пређу на белу апликацију.

Иначе GOOGLE аналитика сведочи да је посета нашем портали фантастична.

Тако је само у новембру са портала ГЗС се информисало 150.202 читаоца. Највећи број њих стигао је са GOOGLE 68.738 док су до нас директно куцајући нашу адресу стигла 31.252 посетиоца. Преко друштвених мрежа Фејсбука и Твитера стигло је 40.700, а остали су нас пронашли преко Наслова нет.

Читаоци са Филипина, Пакистана и Либана !?

Када су земље из којих стижу посете у питању, ГЗС се прати у 92 земље. Наравно Србија је на првом месту са више од 80%, на другом је Немачка, следи САД, Русија, БиХ, Црна Гора. Занимљиво је да смо имали и читаоце одакле смо најмање очекивали. Тако на пример 122 су дошла из Нигерије, 701 из Аустралије, Уједињени Емирати 129, Кина 96, Либан 35, Филипини 13, Катар 9, Тајланд 5, Мексико 3, Пакистан 4 и нећете веровати да на Обали Слоноваче имамо 2 читаоца.

Читаоци нас препознају, и верују нам

,,Нема сумње да је ГЗС израстао у моћну медијску кућу која ужива огромно поверење читалаца из чега и произилази огромна посета нашем порталу. Наравно наша циљна група су градови и општине западне Србије и помало сам изненађен да наше информације стижу и у најудаљеније земље света, њих 90, што показује GOOGLE аналитика. Свакако смо почаствовани да имамо читаоце у Либану или на Филипинима, волео бих да нам се јаве, јер се вероватно ради о нашим земљацима који се због природе посла налазе тамо.У сваком случају, ово је велики успех, драго ми је да грађани препознају медији где могу увек и најбрже да се информишу. Наравно свему томе посебну тежину дају национални медији чије је ГЗС званични дописник“, каже власник Гвозден Николић.

Овако изгледа део статистике за месец новембар: 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.197.660 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)