Напредњаци број 1 у Драгачеву 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Напредњаци број 1 у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
30.10.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Представници листе "Александар Вучић - Зато што волимо Лучане и Драгачево"
Миливоје Доловић предао потписе Општинској изборној комисији, фото: ГЗС

- Српска напредна странка",  први су предали потписе за предстојеће локалне изборе који ће се одржати 16. децембра ове године. Кутију са прикупљеним потписима грађана и листом кандидата, Општинској изборној комисији предао је Миливоје Доловић, актуелни заменик председнице општине.

Доловић је од председника странке Александра Вучића добио овлашћење да преда листу, али и дужност да се стара о спровођењу изборних радњи.

Прва на листи одборничких кандидата је садашња председница општине Весна Стамболић, која је истакла да је листу Српске напредне странке подржало својим потписима 915 грађана општине Лучани.

„Овај број потписа је солидан број с обзиром да је за предају било потребно 200. То показује да СНС има велику подршку народа општине Лучани. Очекујем изузетан изборни резултат, захваљујем се свима који су нас подржали својим потписима, али и свимa онима који ће изаћи 16. децембра на своја бирачка места и  заокружити редни број 1", казала је Стамболић.

Фото: Глас западне Србије

Миливоје Доловић је истакао да листа броји 35 кандидата и да је њихов избор био усмерен ка територијалној заступљености читаве територије општине.

„Заједно са нашим координаторима из Извршног одбора странке, сматрамо да је дошло до формирања најбоље могуће листе у овом тренутку. То је листа која ће на одређен начин осликати јединство, а што ће се свакако показати и сигурно најбољим изборним резултатом у последње време“, казао је Доловић.

Он је истакао да имајући у виду да у општини има 38 месних заједница , а да је број одборника смањен на 35, свакако да ће неке месне заједнице остати без одборника, али да су се они  трудили да територијално вежу  две или више МЗ, тако да оне неће трпети због недостатка свог одборника.

Прва на листи Весна Стамболић, је поручила да као што су први предали листу очекује да ће бити први у изборном резултату.

„То не доводим у питање, наравно очекује нас напоран рад, али ових 915 потписа нам гарантује да нећемо бити у проблему и очекујемо бољи резултат него на претходним лоикалним изборима“, казала је Стамболић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IZBORI LUCANI LISTA PREDAJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.878.524 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)