Креативна радионица за децу у Центру за учење и едукацију и развој креативности „Мина” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Креативна радионица за децу у Центру за учење и едукацију и развој креативности „Мина”
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
23.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Ове године је у Чачку кренуо са радом Центар за учење едукацију и развој креативности „Мина”,

који се налази у улици Краља Петра 42/1. Центар ради по Монтесори методи, а организује и различите активности за децу узраста од 2 па до 17 година. Креативне радионице подразумевају учење и интеграцију наставних садржаја кроз игру и истраживачке задатке који су прилагођене узрасту деце. Ових дана актуелне су радионице за децу поводом Божића и Нове године, као и радионице веселих експеримената у оквиру којих деца стичу занимљива знања из биологије, хемије, физике, математике природе и друштва. Поред креативних радионица Центар „Мина” организује и Малу школу енглеског, француског и италијанског језика, радионице лепог писања и изражајног читања, радионице луткарства, музичке радионице, као и радионице орјентирнга.

Божићне радионице за децу организују се сваким даном од 16 до 18 часова. На овај начин развија се љубав према породици, празницима и празничним окупљањима, вери и обичајима, али и практичне вештине које доприносе стицању функционалних знања. Центар „Мина” подстиче креативност и машту код деце, а уједно се труди да створи подстицајну средину за учење. Главне активности овог посебног места за учење биће учење у природи као неисцрпној мотивацији и инспирацији за учење како деце, тако и одраслих.

Све активности за децу воде васпитачи и учитељи са дугогогодишњим искуством у образовању.

ПЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.437.741 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)