Гачевић: Навала за чланство у Новој Србији и БДЗ - у 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Гачевић: Навала за чланство у Новој Србији и БДЗ - у
Trenutno na sajtu: 382       |       Podeli:
08.08.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Милан Гачевић демантовао је на телевизији Санџак да Нову Србију и БДЗ напуштају

истакнути чланови партије. Он је у изјави поменутом медију казао да, напротив писању појединих медија, овим странкама приступа све више чланова.

“Ради се о покушају да спречавања актуелне власти да изнесе податке о малверзацијама које је чинила претходна власт. Покушај да се руши Самир Тандир и ја преко ПП Медија и Гласа западне Србије је осуђен на пропаст. Сведоци смо да чланови странака бивше власти сваког дана траже нашу чланску карту, “ казао је Гачевић.

У прилог томе навео је изјаву Адиса Мемовића који је у фоно изјави демантовао вест објављену пре 39 дана да су Садмир Јакуповић, Армин Кахровић, Имер Шаља и он, који су важили за најверније присталице и Тандирову најужу поставу напустили странку незадовљни, како је Јакуповић изјавио, бахатим понашањем председника ОО Самира Тандира.

Двадесет дана касније из истих разлога странку је напустила и Емина Ровчанин, али како је казала остала је верна Зукорлићевим идејама.

Поново из истих разлога напуштање БДЗ најавили су 18. јула Ћазим Гојак и Мирсад Дуран.

За сада је само Адис Меовић и то 39 касније демантовао да је напустио странку.

Скоро сви који су напустили партију истицали су бахато понашање Тандира, тврдећи да је издао чланство које је поднело огроман и најтежи део кампање и тражили да објасни како је стекао некретнине и скупоцени аутомобил.

Гачевићу пре три године истекао мандат?!

Иако је одавно познато да је политика курва, ипак и ту неке норме морају да се поштују. Наиме питање је да ли је нормално да једна странка која је у Пријепољу више породична него народна може било коме да држи лекције о моралу или злоупотребама.

Нова Србија у Пријепољу годинама нема чак ни просторије, а општински одбор се распао и скоро цео прешао у Бољу Србију управо због непримереног вођења политике и личне користи Гачевића, тврди бивши потпредседник НС Раде Веруовић.

„Никада Гачевић није сазвао седницу Општинског одбора, од како смо га изабрали пре седадм година. Тада сам ја изабран за потпредседника а мандат је обојици истекао 2014. године. Тврдим да у ОО није било избора три године и да је Гачевић јсве сам радио на своју руку. Пример самовоље и безобразлука је када је своју кћерку ставио на листу за одборника без одлуке Одбора, нити је питао било кога од нас. Скретао сам пажњу Аџићу председнику ИО НС али то није вредело. Код њега је то све било тралала, од неплаћене кирије за просторије па до тога да уопште скоро пет година нисмо имали кнцеларију. Али за мене је то прошлост. Организовали смо се, до сада имамо 365 чланова. Многи су прешли из Нове Србије а има и нових људи, “ каже Раде Веруовић председник Иницијативног одбора Боље Србије коју предводи Драган Јовановић.

Просто је невероватно да је Јовановићева партија за само неколико месеци постала бројнија и организованија од Нове Србије која је на овим просторима неоспорно имала велику популарност. Да ли је то због Илића или Гачевића?

Илићу ко ти води странку у Пријепољу?

Гачевић би свом председнику странке Велимиру Илићу морао да објасни како је Драгану Јовановићу до сада приступило 365 чланова и колико је остало код њега?

Гачевић треба да појасни Велимиру Илићу због чега је толико важно за Нову Србију да управо он буде главна подрепна мува напредњацима, а напредњаци да кажу како то да је човек који је на Јеремићевим промоцијама јуришао на Вучића сада ,,гарант стабилности“ власти у Пријепољу.

Многи тврде да су једина преостала два члана Нове Србије у Пријепољу Гачевић, члан Општинског већа и његова кћерка која је одборник и однедавно запослена у Канцеларији за младе, па би било добро да покаже просторије и наброји бар 20 чланова Нове Србије у овом граду.

Оправдано се сада поставља питање да ли Гачевића руше због Нове Србије, или је Гачевић срушио Нову Србију зарад себе или некога. Многима је одговор наравно јасан као дан.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.749.159 посета
Тренутно на сајту: 383 посетилац(a)