Акција ,,Нека се свако дете радује Божићу" и ове године 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Акција ,,Нека се свако дете радује Божићу" и ове године
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
13.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак / Београд - Удружење Чачана у Београду и ове године придружује се Колу српских

сестара "Надежда Петровић" из Чачка у њиховој традиционалној хуманитарној акцији "Нека се свако дете радује Божићу".

Циљ акције је прикупљање помоћи за децу из мање имућних породица у нашем крају, тако да срећно дочекају и прославе божићне празнике. Акцији се придружо и већи број фирми, организација и појединаца из Чачка и околине.

У акцији се може учествовати на два начина. Први је уплатом донације на жиро рачун 155–24079–38 Халк Банка а. д. Београд (бивша Чачанска Банка а.д.), са назнаком "За божићну хуманитарну акцију". Други начин је преко донације производа за децу, и то гардеробе, хране, слаткиша, играчака, средстава за хигијену и другог. Посебан апел односи се на чланове који могу донирати половну дечију гардеробу која је у добром стању за ношење да то заиста и учине.

Заинтересовани из Београда који су у могућности да донирају ствари ногу се јавити СМС поруком на телефон Удружења Чачана у Београду 0637444801.

Они који живе у Чачку донације у роби могу доставити у просторије Кола Српских Сестара у улици Господар Јованова 9/1 Чачак (контакт телефони 065/348-9000 и 060/202-46-24).

Донације у новцу: Жиро Рачун 155-24079-38 Халкбанк а. д. Београд са назнаком "За божићну хуманитарну акцију".

Донације у стварима за децу (гардероба, слаткиши, играчке, средства за хигијену...) : Јавити се СМС поруком на телефон 064/7444-801.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak beograd akcija humanost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.914.585 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)