Европско злато стигло у Шаторњу 



 
Европско злато стигло у Шаторњу
Trenutno na sajtu: 622       |       Podeli:
12.12.2018 | 0 коментар(а)



Топола – На европском такмичењу у каратеу које је одржано у Словенији од 6 -9. децембра три момка из срца Шумадије освојила су злато.

Лука Станисављевић (14) и његова два друга Страхиња Божовић и Далибор Рајић такмичили су се екипно у борбама. Иако имају скромне услове за вежбање, успех није изостао.

„Ја вежбам већ четири године активно, вежбамо у Шаторњи у сали са нашим тренером. Услови у сали и нису баш за вежбање али ми ово волимо тако да нам није проблем, Тренер Горан Крсмановић долази са Рудника да би нас тренирао,  захвални смо му на преданом раду јер смо уз њега све научили и ево освојили злато. Успех је за нас велики али нећемо стати, радићемо и даље и идемо по нове пехаре“, рекао је за ТопПрес Лука Станисављевић.

Поред злата из Словеније, ови момци су до сада забележили још низ успеха. Прошле године су се такмичили у Румунији где су освојили треће место.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


такмичење карате словенија шаторња

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.154.467 посета
Тренутно на сајту: 622 посетилац(a)