СНС-СПС-ПУПС-СДПС: Гласајте за број један 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
СНС-СПС-ПУПС-СДПС: Гласајте за број један
Trenutno na sajtu: 1350       |       Podeli:
20.04.2017 | 0 коментар(а)



Косјерић - Уочи почетка изборне кампање за локалне изборе у Косјерићу, коалиција Српска напредна странка (СНС) - Социјалистичка партија Србије (СПС) -

партија уједињених пензионера Србије (ПУПС) - Социјалдемократска партија Србије (СДПС), саопштава да је актуелна власт у тој општини у протекле четири године доста тога урадила, упркос разним дуговима претходне власти.

"Данас се законски завршава најпрљавија предизборна кампања уперена против једне коалиције у историји Косјерића. Лично, немамо сумњу да ће је њени креатори наставити у наредна два дана, као и да ће наставити да деле лажна обећања и лажни патриотизам", пише у саопштењу.

"Заборавили су да су за време своје владавине оставили 500 милиона динара дуга, а на вама је, драги наши суграђани, да процените колико су од тог новца инвестирали у нашу општину. Утркивали су се ко ће боље да пљуне по СНС и њеним коалиционим партнерима, а не ко ће да да бољу идеју из било које области за живот наших суграђана", поручују из ове коалиције.

Наводе да су за четири године вршења власти вратили 245.499.944 динара наслеђеног дуга. Тим новцем су, како кажу могли изградити још 49 мостова, обновити најмање 10 објеката јавне намене, асфалтирати на десетине километара путева и улица.

"Док смо враћали наслеђене дугове, успели смо реконструисати и санирати више од 15 километара општинских путева и улица, обезбедити преко 170.000 комада црепа домаћинствима оштећеним градом.
Све ово смо успели тешким радом, домаћинским опхођењем према буџету, а највише подршци Владе Републике Србије и председника Александра Вучића - једне одговорне Владе чија су нам врата увек била и биће отворена", истиче се у саопштењу.

Са једне стране имамо оне којима изгледа било мало да се задуже са пет милиона евра, па би опет, али су прочитани, па им више нико ни пет динара не би позајмио, кажу у коалицији СНС-СПС-ПУПС-СДПС.

"Такође, против коалиције окипљене око СНС имамо и оне који живе тамо где једну парцелу могу да продају за стотину хиљада евра, а многе су парцеле продали кад год им је понестало новца. Ми ни једну толико вредну парцелу немамо, али имамо достојанство. Нису они толико ни паметни ни мудри, само имају велики буџет. Они Косјерић виде само као своју статистику, а немају ни један инструмент којим могу учинити живот грађана Косјерића бољим", пише у саопштењу.

Против нас имамо и оне који се баве искључиво високом политиком - мрзе Европску унују, а евре обожавају, наводи се у саопштењу и додаје да против странака на власти имам и оних који још увек не знају како им се зову лидри странака, па замислите колико нам они могу помоћи у републичким институцијама.

"Драги суграђани, овим путем вас позивамо да подржите коалицију под редним бројем један СНС-СПС-ПУПС-СДПС како би одговрним радом наставили борбу за Косјерић уз помоћ свих надлежних министарстава владе и премијера Александра Вучића. За сваки проблем општине Косјерић, СНС са својом коалицијом зна адресу надлежног министарства у Београду, па молимо оне који су за време своје владавине Косјерићу наносили више штете од града и свих других непогода, да од Косјерића не праве место за устанке и револуције против Владе Србије зарад личних интереса неколико појединаца, а на штету општине", наводи се у саоппштењу коалиције СНС-СПС-ПУПС-СДПС.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.977.704 посета
Тренутно на сајту: 1347 посетилац(a)