ТО Златибор на Туристичком форуму Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
ТО Златибор на Туристичком форуму Србије
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
27.09.2021 | 0 коментар(а)



Туристичка организација Златибор учесник је 11. Туристичког форума Србије, који се одржава од 26. до 28. септембра 2021. године на Сребрном језеру.
ТО Златибор на Туристичком форуму Србије, Фото: ГЗС

Свечано отварање форума уприличено је порукама поводом Светског дана туризма као и пригодним обраћањима. Говорили су Рената Пинџо,помоћница министра за туризам,Марија Лабовић, директорка ТОС-а и Драган Милић, председник општине Велико Градиште.
Овом приликом директор Туристичке организације Златибор Владимир Живановић био је 28. септембра учесник панел дискусије под називом Постковид суочавање са одливом кадрова из туризма – Људски ресурси као међа између успешних и неуспешних дестинација". О томе су, поред Живановића, говорили и професор др Георги Генов, дирецтор Удружења Хорес, Горан Ковачевић, директор хотела ,,Вицероy Копаоник", ЗоранМартиновић, директор Националне службе за запошљавање. Модератор је био др Милан Ђукић из Центра за истраживање и студије туризма.

Потом је одржано предавање и радионица на тему ,,Сторyтеллинга" (друштвена активност дељења прича). Туристички форум има за циљ да кроз едукативне програме и едукације упозна запослене у туристичкој индустрији са савременим трендовима у пословању, као и да помогне у превазилажењу проблема и изазова са којима се суочавају поводом епидемиолошке ситуације.

 

 

ГЗС / ТОЗ 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.340.438 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)