Ђилас сигуран да преузима власт: Бићу на листи, победићемо Вучића 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ђилас сигуран да преузима власт: Бићу на листи, победићемо Вучића
Trenutno na sajtu: 784       |       Podeli:
09.12.2021 | 1 коментар(а)



Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да је потпуно реално да опозиција добије више гласова
Драган Ђилас Фото: ГЗС

на парламентарним изборима од листе Српске напредне странке (СНС), да победи у Београду и да кандидат опозиције уђе у други круг председничких избора.

"То показују сва истраживања која радимо више од годину дана, али и разговори са људима широм Србије коју смо обишли целу. У последње две године био сам, рецимо, шест пута Куршумлији... Знам како су људи реаговали на нас пре две године, а како реагују сада", рекао је Ђилас, за нови број недељника НИН.

Како је истакао, "уз сву кампању која наравно оставља последице, апсолутно сам убеђен да ћемо после априла имати другачију Србију".

Он је рекао да се "увек залагао за јединствену листу свих који ни на који начин не сарађују са Александром Вучићем".

"Окупили смо се са на том принципу, али има још таквих организација, попут оних окупљених око зелене агенде. Они сматрају да треба да иду сами, и ја поштујем, иако мислим да је боље да идемо сви заједно", рекао је Ђилас, на подсећање да је групација која заједно излази на изборе, а у њој је и ССП, упутила позив и другима.

Како је додао, "разговарамо са угледним и храбрим људима окупљеним у Скупштини слободне Србије, желимо да на листи буду и друге нестраначке личности".

"Волео бих да ту буду и људи који су жртве овог режима. Сви они заслужују да колико год треба да сачекамо њихову одлуку", рекао је Ђилас, а на питање да ли ће бити на листи одговорио је: "Хоћу. Ја сам председник највеће опозиционе странке".

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


djilas izbori opozicija vlast

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Pošten

    Jednom si nas Izradio.... Ili ona Narodna"jednom Zec kroz noge prode drugi put Nece"tako da se neradujes



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.071.449 посета
    Тренутно на сајту: 784 посетилац(a)