СНС Топола се супроставила скупштинској већини због Дома здравља 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СНС Топола се супроставила скупштинској већини због Дома здравља
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
28.02.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Српска напредна странка реаговала је саопштењем на одлуке које је на недавној седници донела

Скупштина општине Топола, везане за катастарску парцелу број 815 на површини од 60 ари о промени намена јер се на њој налази Дом здравља. У саопштењу СНС се каже:

„Општински одбор Српске напредне странке у Тополи, обавештава јавност да је већина одборника у Скупштини општине Топола УСВОЈИЛА предлог измена Плана детаљне регулације ,,Кружни ток – Топола 1“ којим се на катастарској парцели 815 (део Дома здравља у Тополи), мења постојећа здравствена делатности у УСЛУЖНЕ делатности.

Став Општинског одбора је да се на делу плаца Дома здравља ,,Свети Ђорђе“ у Тополи НЕ промени намена, да се објекти (зграда опште праксе и хитне, зграда Црвеног крста, лабораторије и гараже) НЕ РУШЕ и да се НЕ продаје земљиште за услужне делатности. С`тим у вези, ОО СНС Топола у наредном периоду наставиће политичко деловање заједно за са многобројним грађанима Тополе који су нас у протеклим данима контактирали у намери да спречимо доношење овакве срамотне политичке одлуке око измене Плана детаљне регулације ,,Кружни ток – Топола 1“, каже се у саопштењу ове партије достављеном медијима.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.174 посета
Тренутно на сајту: 477 посетилац(a)