Ненад Миловановић председник ОО СНС-а у Лучанима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Ненад Миловановић председник ОО СНС-а у Лучанима
Trenutno na sajtu: 483       |       Podeli:
04.01.2019 | 0 коментар(а)



Лучани – На место председника Општинског одбора Српске напредне Странке у Лучанима, где су до сада били повереници, постављен је Ненад Миловановић (50), мештанин и тренер овдашњег фудбалског
Фото: РИНА/ Г.Оташевић

прволигаша Младости, преноси Регионална информативна новинска агенција РИНА. То је одлука председника ИО странке, Дарка Глишића, после недавне победе на локалним изборима у Драгачеву, где је напредњачка листа освојила чак 68,37 одсто гласова.

Миловановић је данас фудбалски тренер са најдужим стажом у Супер лиги Србије, а варошица од 3.500 становника има тим с којим може да се поноси и супротстави сваком ривалу у држави, рачунајући и највеће. И Ненад је некад носио дрес Младости а један од најзаслужнијих за развој фудбала у овом делу Србије јесте његов отац, пуковник Радош Миловановић, директор Фабрике наменске производње „Милан Благојевић” у Лучанима, у своје време такође фудбалер Младости. Миловановићи су, иначе, домороци, из села Лучана.

Друштвени живот ове општине током прошле године обележен је изузетним успоном неколико фабрика, а само три  - МБ „Наменска” и „Максима” из Лучана и ИКГ из Гуче, забележиле су, заједнички, извоз од око 100 милиона евра.

 

Регионална информативно новинска агенција РИНА/ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milovanovic sns lucani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.325.299 посета
Тренутно на сајту: 484 посетилац(a)