Краљево и даље без заражених вирусом корона 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Краљево и даље без заражених вирусом корона
Trenutno na sajtu: 459       |       Podeli:
25.03.2020 | 1 коментар(а)



Краљево - Резултати тестирања брисева две особе из Краљева, који су јуче послати у институт Торлак,
ФОТО:ГЗС/Миланко Даниловић

су негативни, рекао је за Глас западне Србије директор Завода за јавно здравље у Краљеву др Александар Мацан.

У Краљеву се предузимају све мере и активности из Оперативног плана за спречавање ширења коронавируса и заштите здравља људи,који је донео Штаб за ванредне сутуације са прецизним мерама и активностима надлежних органа, установа и организација.

Поред свакодневног прања улица и дезинфиковања простора око здравствених установа,од сутра ће се дезинфиковати стамбене зграде на целом градском подручју.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRALJEVO NEMA ZARZENIH VIRUS KORONA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • monokl2

    sve je to u redu,obicno postujemo preporuke vlasti,ali se vlast oglusuje za nas iz provincije,prosta stvar za penzionere grada beograda omoguceni su paketi pomoci,dok za nas nema nista.naime juce i danas sam zvao i centar za socijalni rad,ciji sam korisnik,i crveni krst da pitam da li imaju higijenske ipakete sa hranom a oni su prebacivali loptu sa jedne na drugu sluzbu.zasto vlada ne donese odluku da istu kolicinu paketa prime svi gradjani srbije bez obzira u kom delu srbije ziveli.ako je beograd srbija i za njih ima sve sta mi ostali gradjani da radimo,da se cela srbija preseli u beograd.ziveo beograd ostali neka pomru



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.233.102 посета
    Тренутно на сајту: 460 посетилац(a)