У Љубовији пуштен у рад преко потребан дигитални рендген апарат 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
У Љубовији пуштен у рад преко потребан дигитални рендген апарат
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
31.10.2020 | 0 коментар(а)



Љубовија - Дигитални рендген апарат, купљен од награде добијене од Владе Швајцарске, пуштен је у рад у Дому здравља
У Љубовији пуштен у рад преко потребан дигитални рендген апарат, Фото: РИНА

у Љубовији, преноси агенција РИНА. Ова општина новац је добила као награду у својеврсном такмичењу 44 општине из целе Србије, које је организовао Швајцарски програм „Реформа пореза на имовину“. Љубовија је била међу првих пет општина у ажурирању базе података о некретнинама, и за то добила награду од 100.000 швајцарских франака.

„Општина Љубовија је прва која је успела да комплетан пројекат заврши. Ми смо уплатили сав новац, а челници ове општине, у договору са грађанима, одлучили су да купе нов рендген апарат, који од сада и званично могу да користе сви грађани. Такође, део дома здравља и реновиран, због чега смо ми посебно задовољни“, рекао је Александер Грунауер, директор швајцарског програма „Реформа пореза на имовину“.

Осим Љубовије, награде су добили и Мали Зворник, Апатин, Горњи Милановац и Бор. Ових пет локалних самоуправа поделило је милион франака, поклон владе Швајцарске.

 

 

 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljubovija rendgen aparat RINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.858.772 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)