Ново играње представе „Животињска фарма” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ново играње представе „Животињска фарма”
Trenutno na sajtu: 812       |       Podeli:
14.01.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Градско позориште Чачак одиграће своју нову представу „Животињска фарма” у Великој

сали Градске библиотеке „Владислав Петковић Дис” у суботу 18. јануара са почетком у 20 часова.

Представа је урађена по једном од најпознатијих дела светске књижевности, по роману Џорџа Орвела „Животињска фарма”, драматизацију текста потписује Сара Радојковић, док режију Патрик Лазић. Глумачку екипу чине Братислав Јанковић, Уна Ђелошевић, Ивана Терзић, Никола Воштинић, Драгана Милошевић Кураица и Душан Радојичић.
За музичку пратњу задужен је познати чачански перкусиониста Александар Алемпијевић који својим ритмовима и звуковима даје посебну драж представи.

„Након реализације своје прве представе ’ Триптих о радницима’  Градско позориште Чачак наставило је са радом на стварању новог комада на који смо веома поносни. Поред наведене две представе на нашем репертоару се налази и представа ’ Острво’ . Сигурним корацима ГПЧ гради свој репертоар и позиционира себе као младу, али значајну установу културе нашег града. Велико ми је задовољштво и част да вас позовем да погледате представу и подржите рад најмлађег позоришта у Србији,” изјавио је в.д. директора градског позоришта Братислав Јанковић.

Карте се могу купити на инфо пулту Библиотеке по цени од 400 динара.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak pozoriste predstava zivotinjska farma

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.053.006 посета
Тренутно на сајту: 813 посетилац(a)