Шутановац: Никаква сарадња ДС и СНС није у плану, нити ће бити 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Шутановац: Никаква сарадња ДС и СНС није у плану, нити ће бити
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
03.09.2017 | 0 коментар(а)



Председник Демократске странке (ДС) Драган Шутановац изјавио је да никаква сарадња ДС-а и Српске напредне странке није у плану, нити ће је бити.

Он је на седници Главног одбора ДС-а у Београду рекао да је та странка у последње време нападана као деведесетих година и од власти и од дела опозиције, али да их то неће омести да наставе парламентарну и ванпарламентарну борбу.

Шутановац је најавио да ће ДС предложити више законских аката као и да ће од јесени ићи по Србији и разговарати са грађанима.

Како је навео, пошто не могу да говоре у Скупштини Србије, а медији су готово сви затворени, ДС ће кренути међу грађане.

"Странка ће бити уз све раднике и обесправљене људе који су на улици решили да траже своја права", истакао је Шутановац.

Лидер ДС је истакао да је ово шеста година "накарадне" власти која је Србију довела на зачеље и да она није економски змај како је представио председник Србије Александар Вучић, већ змај од папира.

"Србија заостаје за европским стандардима и земљама у региону. Раст БДП је у земљама региона вишеструко већи него у Србији у последње три године", рекао је Шутановац.

Он је оптужио власт да лажном статистиком даје имагинарне резултате о незапослености у Србији и истакао да постоје две Србије - њихова, у којој је благостање, лепо се живи и напредује, и реална Србија, која је у колапсу, стандард у опадању а грађани понижени.

У Србији, како је казао, влада политика стварања проблема политика и политика свакодневнице у којој се више верује телевизији него фружидеру, а грађанима скреће пажња са свакодневних проблема.

По његовој оцени, дијалога у Србији нема, подсетивши да га није било ни када се бирао нови мандатар за састав владе пошто је Александар Вучић изабран за председника државе.

Актуелну премијерку "Ану Брнабић тада нико није споменуо. Она је резултат моћи", рекао је Шутановац.

Лидер ДС рекао је да је поносан на чланицу Главног одбора ДС и одборницу те странке у Скупштини општине Вршац Драгану Ракић, која је после изласка у јавност поводом увреда које јој је упутио локални портал еВршац, пребачена на друго радно место у вршачкој библиотеци, које је ниже и за које тврди да нису неопходне квалификације које она поседује.

"Позивам вас све да у понедељак у 18 сати у Вршцу подржимо Драгану и све Драгане у Србији и покажемо да смо одговорни и савесни", истакао је Шутановац.

Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.298.614 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)