Горњи Милановац добија још један Анекс вртића 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Горњи Милановац добија још један Анекс вртића
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
17.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац посетио је данас ПУ “Сунце“ где

су у току радови на адаптацији простора бивше кухиње, предвиђеног за три дечије собе.
Председник општине је рекао да је задовољан динамиком радова, који би требало да буду завршени током јула месеца. Он је истакао је Општина Горњи Милановац издвојила је 4 милиона динара за реконструкцију простора бивше кухиње, која је премештена у Другу основну школу где је сада у употреби много већа и боље опремљена кухиња.

"Да би смо адекватно искористили овај простор, планом и пројектом предвиђене су нове три собе за нашу децу, тако да ћемо у наредних тридесет дана добити око 65 нових места за малишане. Имајући у виду да је сваке године много већи број пријављене деце за вртић у односу на капацитете, при крају је израда пројекта за потпуно нови Анекс вртића који ће се градити на локацији бивше конфекције „Рудник“. По завршетку документације у сарадњи са Канцеларијом за јавна улагања почећемо изградњу тог објекта, надам се ове године како би смо већ следећу годину дочекали са новим бројем места и коначно решили проблем недовољног броја места за упис у вртиће",нагласио је Дејан Ковачевић.

Маја Миловић, заменица директора вртића каже да извођење радове не ремети функционисање деце у вртићу, нити редовно време за одмор и да је у току је набавка намештаја и материјала потребног за безбедан боравка малишана.
" Ова инвестиција за нас је од великог значаја, јер ћемо после 3 године од отварања Анкеса, када смо добили четири собе , сада добити још три, што је веома важно за све наше кориснике и за нас- каже Маја Миловић  и додаје -захваљујемо се локалној самоуправи која је схватила да је ово нашем граду јако потребно али и свим родитељима који су до сада имали стрпљења.
Коначни спискови уписане деце ће изаћи ће крајем јуна, за око деце а спискови за нове три собе биће објављени када собе буду готове. Ранг листа са нових   деце биће објављена са сајту вртића, на ФБ страници и наравно у медијима" , закључила је Маја Миловић.
Према речима Маје Миловић, у новим собама требало би да буду смештена деца рођена 2017,2018 и 2019 године.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aneks ugovora vrtic gornji milanovac dejan kovacevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.515.081 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)