Одборници СО Пријепоље усвиојили буџет за наредну годину 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Одборници СО Пријепоље усвиојили буџет за наредну годину
Trenutno na sajtu: 631       |       Podeli:
24.12.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље - На данашњој седници усвојен је буџет за наредну годину у износу од 1,55 милијарди динара.
Одборници СО Пријепоље усвојили буџет за нареднуи годину, Фото: ГЗС

Највише новца опредељено је за инвестиције 560 милиона динара, док је за поњопривреду опредељено 27 милиона што је та седам милиона динара више у односу на овогодишњи буџет.

„Покушали смо да већину путних правац ставимо у буџет,јер сматрамо да ћемо имати реална средства за његово извршење, јер много пореза није наплаћено у протеклој години и деценији. Очекујемо да тај порески прилив може бити преко сто милиона. Битно је напоменути да смо овај буџет правили са свим политичким актерима на сцени, код нас у Пријепољу и можда је ово први пут да се на овај начин размишља о буџету. Дотакли смо се питања које ћемо решити у наредним годинама, као што је гасовод али и брзи путеви”, председник општине Пријепоље.

 

„У наредном периоду ми ћемо бити опозиција у локалном парламенту. Данас смо видели да у Пријепољу делује једна нова коалиција сачињена од свих других политичкиох странака, које су добиле мандате у локалној скупштини. Што се тиче самог буџета, имам неколико замерки, он је пре свега нереалан. Тако да данашњи списак путних праваца и осталих ствари које сте поменули у буџету, по мени представља један списак лепих жеља”, навео је одборнбик опозиционе СДА партије Едиб Кајевић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


usvojen budžet za narednu godionu So prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.146.963 посета
Тренутно на сајту: 631 посетилац(a)