Пролетер донирао Ђурђевку дечије игралиште 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пролетер донирао Ђурђевку дечије игралиште
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
31.08.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица - Дечији вртић „Ђурђевак” добио је јуче мултифункционалну играоницу која садржи четири тобогана, тунел за провлачење малишана,

пењалицу и две љуљашке. Фабрика „Пролетер”  из Ивањице, у сарадњи са локалном самоуправом, донирала је деци ово игралиште чија је вредност 597 000 динара.

Захваљујући дивној сарадњи са руководиоцем одељења, Јеленом Петровић и директорком установе Весном Николић вртићу је додатно донинарана дечија њихалица па сада малишани у дворишном простору имају комплетно дечије игралиште.



„Ова донација нам много значи и веома смо захвални Пролетеру и локалној самоуправи што су нам изашли у сусрет. Малишани ће сада моћи да се играју и ван затвореног простора а то годинама уназад није био случај. Васпитачи су морали да износе тобогане и расположиве справе из соба да би деца била на ваздуху и играла се ван затвореног простора, а то свакако није практично. Молила бих и другу децу  која у поподневним часовима користе ово игралиште да воде рачуна и не уништавају справе, јер су нам свима потребне”, рекла је директорка  предшколске установе "Бајка", Весна Николић.

У оквиру предшколске установе „Бајка’’ раде три објекта: Дјурђевак, Звончића и Пахуљица. Прошле године објекту „Звончица” на Мркочевцу, током кампање „Не прљај. Немаш изговор!“, коју су спровели СББ, Унитед Гроуп Фондација и Тотал ТВ, дониран је  парк за децу. Када је реч о објекту „Пахуљица” на Буковици, неопходно је обновити дрвени мобилијар који је већ дотрајао.

ГЗС / Инфо Лига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.354.990 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)