Чачанка Кристина Грбовић: Мењамо навике чувамо животе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачанка Кристина Грбовић: Мењамо навике чувамо животе
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
04.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - У култној емисији „Београде, добро јутро” на Студију Б, одржан је апел Агенције за безбедност саобраћаја и МУП-а,

у оквиру кампање под називом „Вежи појас, не прекидај живот”.

Чачанка Кристина Грбовић је својим личним примером дала учешће у акцији „да сви заједно мењамо навике и чувамо животе” те је овог јутра гостовала на Студију Б.

„Говорила сам о значају везивања појаса у аутомобилу, јер и сама приликом саобраћајне незгоде нисам била везана, те кроз своје искуство желим свима да скренем пажњу о значају везивања појаса”, рекла је за ПЗС Кристина Грбовић.

Иначе, Кристина је предавач пројекта „Још увек возим” Савеза параплегичара и квадриплегичара Србије која има за циљ повећања безбедности у саобраћају.

ПЗС/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


KRISTINA GRBOVIC APEL VEZI POJAS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.438.168 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)