Аутобус слетео са пута због поледице 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Аутобус слетео са пута због поледице
Trenutno na sajtu: 367       |       Podeli:
29.12.2016 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац/Прањани - Аутобус превозника "Конвој травел", који је синоћ саобраћао на релацији Горњи Милановац - Прањани, слетео је са пута, код места Воденичко брдо.

У том тренутку у аутобусу се поред возача, налазила једна путница.

Возач аутобуса Михаило Браловић, који на овој реалицији превози путнике 20 година, каже да се на путу попречио аутомобил, због чега је морао да стане.

Аутобус превозника "Конвој травел" који је слетео са пута код Прањана

"На коловозу су било два центиметара снега, а испод лед. Аутобус је почео да се креће уназад и сјурио се поред пута. Задњи крај аутобуса се зарио у њиву и биће тешко да се извуче. Срећом нико није повређен", каже Браловић за Глас западне Србије.

Возачи тврде да путари током јучерашњег дана нису посипали со на тој деоници, додајући да се ради о регионалном путу Крагујевац - Пожега, преко Горњег Милановца.

Глас западне Србије

Аутобус превозника "Конвој травел" који је слетео са пута код Прањана




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.123.293 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)