Тријумф фудбалера Борца 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Тријумф фудбалера Борца
Trenutno na sajtu: 367       |       Podeli:
07.05.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Фудбалери чачанског Борца дошао су до веома битна три бода у борби за опстанак, а једини гол на утакмици против Металца из Горњег Милановца,

постигао је Стефан Михајловић у 85. минуту (1:0).

Чачани су овим тријумфом дошли до петог места плеј-аут групе Суперлиге Србије са 18 бодова, док је Металац сада у зони испадања са бодом мање.

Пред око 2.000 гледалаца одиграна је изузетно фер и коректна утакмица у којој није било права на грешку код оба ривала. Борац је заслужено победио пре свега захваљујући великом стрпљењу и сјајној тактици искусног стратега Милорада Косановића, коју су играчи спровели у дело на терену.

Почело је опрезно са обе стране, јер је улог био велики. Због тога не треба да чуди да у првих 45 минута није било ниједног ударца у оквир гола. Ипак, колосалну прилику су пропустили гости у 42. минуту, када је Стојковић пребацио гол Борца са свега неколико метара.

У наставку је виђена још већа борба. У 49. минуту Драшковић је за мало био непрецизан након ударца из угла. У 58. минуту лукаво је пробао Тиаго са леве стране, Белић је опрезан. У 65. минуту стопостотна прилика за Борац. Пуношевац је упослио Тиага који излази очи у очи са Белићем, али голман гостију маестрално интервенише. Два минута касније мало је недостајало да Чумић казни кардиналну грешку Јаничића, Мишић спашава. У 71. минуту ударац је опробао Анђелковић са десне стране, а лопта је прохујала поред стативе.

Фото: ФК Борац

Ерупција одушевљења на Градском стадиону у 83. минуту. Тиаго шаље лопту ка Михајловићу који лепим и прецизним ударцем лобује Белића за великих 1:0.

До краја утакмице није било изгледнијих прилика пред оба гола, а последњи звиждук вечерас одличног арбитра Ђокића је означио почетак великог славља крај Мораве.

’’Ово је била утакмица у којој је грешка скупо плаћена. Ми смо у првом полувремену промашили зицер, а онда смо били сурово кажњени у финишу када је Михајловић постигао гол поред три наша играча. Била је то фер и коректна утакмица. Ми у наредна три кола играмо две утакмице на свом терену, па се надам да ћемо изборити опстанак. Честитам Борцу на победи", рекао је тренер Металца Ненад Ванић.

’’Стрпљењем и карактером смо стигли до битне победе. Иако је време пролазило нисмо падали у игри. Ово је велика награда за наш тим и ја искрено честитам играчима. Стартовали смо са девет бодова, а исто толико освојили у четири меча. Борац је после дужег времена изашао из бунара, и сада на табели имамо три тима иза нас. Очекујем да до краја првенства наставимо у овом ритму и остваримо циљ’’, истакао је тренер Чачана, Милорад Косановић.

Глас западне Србије/ФК Борац




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.846 посета
Тренутно на сајту: 367 посетилац(a)