СНС поражен у центру Пријепоља, бројке све говоре, лажима крију срамоту 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
СНС поражен у центру Пријепоља, бројке све говоре, лажима крију срамоту
Trenutno na sajtu: 624       |       Podeli:
22.10.2018 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Највећу МЗ Пријепоље која броји 11 250 бирача чини савет од 13 чланова, а апсолутну
Есад Хоџић најавио подношење кривичних пријава, фото: ГЗС

већину добили су кандидати Санџачке демократске партије (СДП), као и кандидати које је предложила ова партија, рекао је на данашњој конференцији за медије председник Љајићеве странке у овом граду Есад Хоџић.

Имамо већину од осам чланова Савета, али без обзира на то надам се да ће сви изабрани кандинати радити у интересу грађана.Постигли смо добре резултате и у месним заједницама Ивање, Хисраџик, Велика Жупа, Бродарево, Завинограђе и Орашац. На тим бирачким местима гласало је 5537 грађана, од тог броја кандидати СДП освојили су 3587, што је 64,77 посто. Фантастичан резултат у тотално нерегуларним условима, у условима у којима су се куповали гласови, и фалсификовали бирачки спискови”, тврди први човек ОО ове партије у Пријепољу.

Хоџић је најавио кривичне пријаве због, како је рекао, бројних малверзација на бирачким местима у Бродареву и Великој Жупи а као пример навео је Санела Русовића који није могао да гласа на свом бирачком месту на којем је био и кандидат. Према његовим речима у Бродареву је било и куповине гласова што ће документовати фотографијама.

“Такође у Великој Жупи се десила слична ствар. Кандидаткиња Санела Хусабеговић је предложена за члана савета МЗ Велика Жупа - поље испод магистрале, када је дошла заједно са члановима уже родбине и комшијама да гласају, испоставило се да су сви били премештени на друго место”, рекао је Хоџић у свом обраћању медијима.

Хоџић је рекао да је због ситуације испред бирачког места Пријепоље 3, више пута позивао полицију јер је како тврди “група на челу са председником ОО СПП-а цео дан стајала и буквално вукла гласаче за рукав и ургирала да гласају за њиховог кандидата, уз само бирачко место”.

Због свега што сам поменуо ми ћемо поднети кривичну пријаву против одговорних људи у општини, и то против лица које има има шифру и начелнице општинске управе. Пријаве ће бити поднете на основу члана 158. у коме се каже да ће свако ко је утицао на резултате избора, као и на бирачки списак, бити кажњен новчано или затвором од три године. Ја лично ћу потписати ту кривичну пријаву данас и однети у тужилаштво, са намером да ово истерамо до краја” казао је Хоџић на данашњој конференцији за медије.

Он није хтео да коментарише саопштење СНС које је како је казао покушај да се прикрије пораз од сопствене партије.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje sdp hodzic krivicneprijave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.161.974 посета
Тренутно на сајту: 624 посетилац(a)