СНС Пожега: Позиви на силовање, лоповлук и бахатост одликују Савез за Србију 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СНС Пожега: Позиви на силовање, лоповлук и бахатост одликују Савез за Србију
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
09.10.2018 | 0 коментар(а)



Пожега – Након трибине коју је Савез за Србију одржао у Пожези, огласио се председник ОО СНС, др Милан Божић,

рекавши да је на том скупу у први план избила опозициона бахатост, док су њихове политичке идеје пале у други план.

“Представници тајкунско- лоповске коалиције су синоћ у Пожеги организовали сајам аутомобила где су грађани Пожеге, око биоскопске сале, могли да виде бахато паркиране најновије моделе Мерцедеса, БМW-а, Аудија, које ретко могу да виде на својим улицама, а далеко од тога да могу себи да их приуште. Што се тиче скупа, у биоскопској сали, није било грађана Пожеге осим екипе која је стигла у скупоценим аутомобилима и аутобусима, из других градова. Најбољи доказ њихове неподобности свакако је Драган Ђилас који је за време свог мандата успео да увећа своје богатство , а Београд задужи за 1,2 милијарде евра. Верујемо да је Зељко Веселиновић и на овом скупу имао прилику да покаже своје право лице као и лице овог бандитског савеза и презентује идеју како треба да буде силована председница Владе Србије. Да ли је Милан Стаматовић објаснио зашто је Чајетина најзадуженија општина у Србији и како је ненаменски потрошио стотине милиона динара, новца наших грађана по пријави државног ревизора? Да ли је Стаматовић обавестио присутне да је недавно опет променио странку? Верујемо да су присутни имали прилику да чују позиве Бошка Обрадовића на пуч и државни удар јер како и сами тврде, због велике подршке народа Александру Вучићу једино решење је да силом преузму власт. Бандит Боле је ту силу тренирао на женама, од завртања руке чланицама РИК-а, до напада на новинарке испред телевизије Пинк. Синоћ је Зеленовић могао и да презентује своја искуства око ненаменског трошења новца у Шапцу, као и куповине гласова коју је његов близак сарадник признао на суду. Могу ли Јеремић и Борко Стефановић да објасне како су олакшали посао Албанцима у процесу отимања Јужне српске покрајине?Верујемо да феномен где "што више партија има Савез за пљачку и силовање, њих је све мање" треба да се изучава на Јеремићевом институту, пара има, стигле из Катара, а ко их од горе наведених нема? Могли су поједини чланови ове тајкунско- лоповске коалиције на путу ка Пожеги видети радове на Коридору 11, један од многих разлога зашто су онина путу у политичку историју”, написао јер др Милан Божић у Саопштењу за медије.

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega opozicija vlada

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.915.713 посета
Тренутно на сајту: 385 посетилац(a)