Навикли на паре на фору, притисак, лажи и уцене 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Навикли на паре на фору, притисак, лажи и уцене
Trenutno na sajtu: 329       |       Podeli:
04.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Озонпрес као и сваке године до сада, увек уочи расподеле медијских средстава у граду Чачку, крене да блати и напада локалне медије који му нису по вољи,

рангирајући их и стављајући им епитете да су режимски, а све то чинећи да би себе уздигли и приграбили што више средстава из народне касе. Тако су у свом последњем тексту Глас западне Србије, редакцију са 13 људи који раде за највеће националне медије и из сата у сат ажурирају један од водећих портала у западном делу земље, прогласили небитним и непостојећим. У одговору на такве безочне лажи и покушаје манипулације које трају годинама, реаговао је Гвозден Николић власник ГЗС:


„Човек добије нагон за повраћањем када Стојан Марковић и његов директор, иначе пришипетља или уредник на телевизији СНС посланика Остоје Мијаиловића, почну да набрајају режимске медије, мере гледаност и рангирају некога. И увек то чине када дође време да се дели новац из народне касе, све са поруком и претњом ,,дајте мени". Како се то чувени опозиционар не гади на милион режимских динара кад пре месец дана он и његова саборкиња добише из државне кесе, и скоро нико више у Чачку. Биће да је и Цеца, чијег сајта нико не може да се сети по називу, заслужила то због читаности (?!). Или ипак политички по Верановој препоруци који је и Цојлетов друг, ако ни почему онда по „писању” о Србији.

Срамно, покварено да нема даље. Навикли на паре на фору, притисак, лажи и уцене.

Гвозден Николић власник Гласа западне Србије и уредник емисије „Нећете веровати”, која је прошлу сезону завршила на деветом месту међу топ 20 најгледанијих формата свих емитера на националном нивоу са просеком од 1,2 милиона гледалаца по емисији и милионским прегледима на Јутјубу (толико о рејтингу)

 

Немојте да се бламирате, јер сте одавно проваљени и прочитани.

Ево да Вам буде лакше, најчитанији сте, најгледанији сте и најбољи сте. ГЗС је нико и ништа за вас, последњи смо на тој вашој табели исто као и на Цециној. И не би смо волели да нас ви хвалите. Има поштеног света који то ради боље него сви ви заједно.

Предлажем градоначелнику да тих 20 милиона народне муке подели Стојану и Цеци на равне части, да их не слушамо више како цвиле. Али, шта им вреди, опет би пропали. Не знају и нису научили да зараде поштено, а отето је проклето, зато им и не иде!

И немојте Ви и Ваш Алекса из Бостона мерити памет Чачанима, знају они све боље него ваш Шулц из Косјерића (Небојша).

Одавно су сви све схватили и научили да вам НЕ ВЕРУЈУ!”

Гвозден Николић, ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stojan markovic ozonpres nebojsa jovanovic svetlana kojanovic novac subvencije Cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.141.267 посета
Тренутно на сајту: 328 посетилац(a)