Јанковић се захвалио ДС: То је обећање Србији 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Јанковић се захвалио ДС: То је обећање Србији
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
13.01.2017 | 0 коментар(а)



Саша Јанковић, који је најавио своју кандидатуру за председника Србије, захвалио је на подршци коју му је пружила Демократска странка.

Тако се, како је оценио, одазвала апелу грађана да председник Републике буде нестраначки заштитник вредности, институција, поретка и људског достојанства, а не партијског или личног интереса.

Јанковић је у саопштењу објављеном на његовом твитер налогу истакао да је то много више него подршка његовој будућој кандидатури.

То је заједничко обећање Србији, које не сме да се изневери да ће у њој правила да важе и за влсат и за опозицију, да Устав и закони нису само слова на папиру, да ће се вредновати рад и резултати, а не чланске карте и обећања, да ће свако да ради свој посао и за то одговара, да ће државни органи бити у служби грађана и закона, а не обрнуто, написао је он.

Захвалио је и Новој странци и Мађарском покрету, као и свим другим политичким и неполитичким организацијама и појединцима, који су подржали или ће подржати његову будућу кандидатуру, "као и онима који неће, али верују у уређену, успешну и пристојну Србију без страха".

Извор: Данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.120.641 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)