Вучић: Не искључујем могућност расписивања избора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Вучић: Не искључујем могућност расписивања избора
Trenutno na sajtu: 992       |       Podeli:
21.01.2019 | 0 коментар(а)



- Не могу да вам потврдим да ће бити ванредних избора, али ту могућност не искључујем... Та одлука је компликована.
Фото: РИНА

То није страначко питање међутим читав врх СНС је за расписивање избора - рекао је јутрос председник Србије Александар Вучић нагласивши да га пре свега интересује отварарање нових фабрика, радних места и настављање с радом на томе.

Наиме, објаснио је да је за њега најважније да Србија иде у добром смеру, да се отварају нове фабрике, да држава има највећи могући раст, да се смањује незапосленост и повећавају плате и пензије.

- Снага се не огледа у децибелима и увредама које стижу на дневном нивоу, не одбацујем то као могућност и као идеју, а истраживања јавног мњења показују да су наши бројеви у овом тренутку чак и нешто бољи од оних објављених у истраживању Ипсоса, по којима напредњаци имају 55 одсто - додао је Вучић говорећи о могућности расписивања ванредних општих избора укључивши се уживо из Председништва у јутарњи дневник РТС.

- Ти бројеви су бољи јер људе не интересује колико ћете да вичете или са колико јаја и каменица ћете гађати неку зграду, видим да постоји једна жестока идејно-идеолошка борба код наших противника. И са друге стране постоји једна велика борба а то смо могли да видимо синоћ код господина Ђиласа, који је опљачкао 500 милиона, како је вређао младиће - казао је Вучић.

- Само си им псовао мајку, а шта треба ја да радим кад ми сваког дана да сам Хитлер и Пиноче, и не само да су ме вређали пред децом него су ми и децу вређали, ћерку пре свега. Па шта треба да идем да бијем људе около, а о фабрикама не причају јер нису отворили ниједну а то људи виде - закључио је Вучић.

Вучић на економском форуму у Давосу

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се на Економском форуму у Давосу састати са многим европским и светским лидерима, укључујући и европског комесара Јоханеса Хана.

- Тамо ће бити од Јоханеса Хана, са којим имам потврђен сусрет ако се не варам, до многих других политичких лидера и многих састанака који се тичу довођења инвеститора. Хоћу само да посетим људе да су први разговори о довођењу кинеских инвеститора у Железару почели управо у Давосу - рекао је председник Вучић за РТС, додајући да га очекује најмање три или четири сусрета.

Он додаје да ће "бити напорно", али да ће бити добро за Србију.

Истиче да на Давосу много тога доброг може да се уради за Србију, као да се и она представи у добром светлу.

- Србија је показала какво поштовање заслужује приликом посете председника Путина и тиме што је очекивана хајка и хистерија против Србије била готово минимална или непостојећа и то говори о угледу Србије како на истоку и на западу - рекао је Вучић.

Подсетио је да је требало да се састане са америчким државним секретаром Мајком Помпеом, међутим, да америчка делегација не долази на Економски форум због делимичне обуставе рада федералне владе САД.

ГЗС / Србија данас




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic srbija izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.007.443 посета
Тренутно на сајту: 989 посетилац(a)