Почела купалишна сезона на Градским базенима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Почела купалишна сезона на Градским базенима
Trenutno na sajtu: 531       |       Podeli:
13.06.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Све је спремно за почетак нове купалишне сезоне. Капије градских базена су за све посетиоце отворене јутрос у 8.30.

Подсећамо вас да је цена дневне карте 200 динара, и да се није мењала у односу на прошлу годину.

„Очекујемо успешну сезону. Обавили смо све неопходне припремне радње, тако да потпуно спремно очекујемо наше бројне посетиоце. Обезбеђене су спасилачка, редарска и медицинска служба, које ће бити у служби купача. Успели смо да набавимо још 100 нових лежаљки тако да ће посетиоци базена имати свакако већи комфор приликом боравка. Такође смо и реконструисали корито малог базена, који је сада посебно популаран због новог тобогана који је направљен прошле године. Надамо се и лепом времену и верујем да су пред нама дани који ће протећи у задовољству наших посетилаца’’, рекао је вд директор СЦ „Младост’’ Матија Братуљевић.

Цена сезонске карте је 4.000 динара, а месечне 2.000 динара. Корисници картице Три плус појединачну сезонску карту ће моћи да набаве по цени од 2.000 динара, док породична сезонска карта за кориснике Три плус стаје 7.500 динара. Пријава и плаћање свих ових карти ће се вршити на билетарници базена.

Један од традиционалних и веома популарних садржаја током купалишне сезоне је и школа пливања. Ове сезоне је СЦ „Младост” организује у сарадњи са Академијом спорта „Каспер”. Планирано је да прва смена школе пливања стартује крајем јуна. Термини школе пливања су од 8.30 до 10, односно од 18.30 до 20 часова.

У СЦ „Младост” се надају успешној купалишној сезони. Позивају се сви посетиоци да поштују кућни ред на базенима и тако у сарадњи са службама које ће радити дају допринос успешном и лепом лету на градским базенима. Радно време градског базена је сваког дана од 8.30 до 20 часова.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.199.559 посета
Тренутно на сајту: 531 посетилац(a)