Чачански репер објавио нови спот 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Чачански репер објавио нови спот
Trenutno na sajtu: 418       |       Podeli:
17.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Млади чачански репер Александар Топаловић Афер, недавно је објавио нову песму под називом "Паре и улица".



Песму прати и видео спот, који је снимљен у Београду, крајем августа, у ком се појављју познати репери Фокс и Судија као и београдска дизајнерка Наташа Дамњановић.

Топаловић у изјави за Глас западне Србије каже да се за ову врсту музике одлучио јер нема цензуре и да може да "каже све што жели".

"Интензивно сам кренуо реп да слушам негде у петом-шестом разреду. У средњој сам почео да пишем, да бих пред крај средње школе већ имао неколико демо снимака. Кренуо сам више из неког зезања, али временом ми је то постао озбиљан хоби", каже Топаловић.

Први албум објавио је 2006. године у издању Оне рецордса и на њему има 10 песама. Годину дана касније излази и други албум под називом "Емотивно намазан" на коме се налази 14 песама, такође у издању Оне рецордса. И на том албуму се појављују многи гости из разних жанрова. Трећи албум са 10 нових песама објављен је 2008. године.

"Тај албум сам поставио на тада популарни сајт Сербианундергроунд и оставрено је више од 2.000 преузимања. Након три албума снимио сам око 20 синглова. За неке песме су снимљени и спотови. Тренутно радим на новим песмама", прича Афер.

Каже да све текстове пише сам, а што се тиче инструментала, истиче да сарађује са најбољим битмејкерима у Србији.

"Продукцију ми ради Никола Вранић Врана који ми и доста помаже са својим идејама", нагласио је Александар.

Топаловић наступа од 2004. године и додаје да је био у скоро сваком граду у Србији, у неким и више пута.

"Што се тиче публике могу рећи да је лошија ситуација него пре пар година, као и сама реп сцена тренутно. Дошли су неки нови трендови и многи репери су се преусмерили на неке нове правце. Ово радим из љубави, не видим себе у томе. Трендови дођу и оду.
Треба имати своје ја и радити своју ствар па колико истрајеш", закључио је Топаловић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.743.647 посета
Тренутно на сајту: 418 посетилац(a)