Скокови са Старог железничког моста заказани за недељу 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Скокови са Старог железничког моста заказани за недељу
Trenutno na sajtu: 371       |       Podeli:
11.07.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Традиционални скокови са Железничког моста у Ђетињу, на Плажи поред мини хидроелектране „Под градом”, одржаће се

у недељу, 14. јула, у 15 часова, у две дисциплине, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Најављујући ову међународну манифестацију, Драгољуб Костић, члан ужичког Градског већа, рекао је да је ово 28. такмичење по реду и да је то једна од најзначајнијих градских манифестација јер по традицији привлачи велики број посетилаца.

„То је атрактивно догађање на коме такмичари показује велику храброст и умеће. Зато је Плажа тог дана пуна гледалаца који уживају у ономе што приказују ти неустрашиви младићи и девојке скачући са висине од 12 и 16 метара”, рекао је Костић.

Као и претходних, и ове године град Ужице је покровитељ манифестације, а комплетну организацију преузело је јавно предузеће „Велики парк“. Награде за прва три места у обе дисциплине су обезбеђене и предузети су сви потребни кораци да такмичење протекне у најбољем реду и безбедно.

Директор „Великог парка“, Бранко Богићевић рекао је да ће такмичење бити у две дисциплине, у традиционалним висинским скоковима и егзибиционим „high diving“ скоковима.

„Досада је пријављено око 30 такмичара, и то није коначан број јер се учесници могу пријављивати све до недеље“, навео је Богићевић додавши да су међу такмичарима налазе скакачи из Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе, Данске, САД и Србије.

„Први пут имамо такмичарку из Америке, која ће се такмичити у егзибиционим скоковима. Наравно, у недељу, међу такмичарима биће и петоро Ужичана који ће се борити за победу. Награде за прва три места су по 20, 25 и 30 хиљада динара, а о безбедности такмичара и манифестације бринуће припадници Сектора за ванредне ситуације“, рекао је Богићевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.158.823 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)