Данас сунчано и топло, киша и захлађење стижу увече 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Данас сунчано и топло, киша и захлађење стижу увече
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
02.10.2019 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас током дана бити претежно сунчано и веома топло, а увече стиже захлађење са кишом.

Ветар ће бити слаб до умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура од 11 Ц до 16 Ц, а највиша дневна од 27 Ц до 30 Ц. Увече у северним, а током ноћи у западним и централним крајевима наоблачење и захлађење с кишом, пљусковима, грмљавином и појачаним северозападним ветром, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У четвртак облачно, осетно хладније, местимично са кишом и пљусковима, а на југу и југоистоку и са грмљавином. Дуваће умерен и јак северозападни ветар. Увече и током ноћи постепен престанак падавина и смањење облачности са северозапада уз слабљење ветра.

Затим, мало до умерено облачно у већини дана суво и хладно, само још у петак ујутру на југу и истоку земље, а у суботу и понедељак и у осталим крајевима облачно местимично са кишом.

Од уторка пораст температуре.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sunce toplo kisa temperatura vece

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.747.525 посета
Тренутно на сајту: 403 посетилац(a)