Прве слике са места несреће у Овчар Бањи, из минута у минут: 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Прве слике са места несреће у Овчар Бањи, из минута у минут:
Trenutno na sajtu: 537       |       Podeli:
13.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак, Овчар Бања - Према незваничим информацијама у Овчар Бањи је страдала једна женска особа а више лица је повређено.



На терену се налазе ватрогасци спасиоци као и специјалне јединице за спасавање на води.

До незгоде је дошло када је пукла сајла на висећем мост. 

Иначе, мост је саграђен шездесетих година и власништво је Министарства грађевинарства. До сада је више пута покушано да се он озакони али из неког разлога 30 и више година из надлежног министарства није стизала дозвола нити забрана да се користи.

У болници је мобилисано 80 лекара и сестара који примају пацијенте. Повређена лица су из Зворника и у Овчар Бањи су правили паузу од пута.

12:24 - „До сада је збринуто десет пацијената у одвежену у Ургентну службу и не знамо о каквим се повредама ради”, рекао је др Александар Пајовић, директор Дома здравља у Чачку.

12:36 - Према информацијама, две женске особе изгубиле су живот приликом пуцања сајле на висећем мосту у Овчар бањи.

12:45 - ПР чачанске болнице Јелена Кнежевић рекла је да је према информацијама из службе Ургентне медицинске помоћи у ову здравствену установу примљено 11 повређених лица из незгоде из Овачр Бањи и да је у току опсервација пацијената када ће се знати о каквим је повредама реч.

12:49 - Примаријус др Иван Костић, помоћник директора за хирушки сектор Опште болнице у Чачку дао је изјаву за медије, у којој је рекао да је покушана реанимација женске особе која је преминула.

„Десет лица се тренутно налази на дијагностици, за троје претпостављамо да могу имати озбиљније повреде и да ће бити задржани у дужем интервалу док ће остали бити пропраћени до сутра када ће бити отпуштени на кућно лечење”, рекао је Костић.

 

Евакуација лица из Мораве

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nesreca ovcar banja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.708 посета
Тренутно на сајту: 536 посетилац(a)