Ковачевић: Улагања у села била су и биће један од кључних сегмената у нашем раду 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Ковачевић: Улагања у села била су и биће један од кључних сегмената у нашем раду
Trenutno na sajtu: 721       |       Podeli:
15.12.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић посетио је месну заједницу Грабовица и у разговору са мештанима најавио нове радове у овом селу.


"Веома ме радује што Месну заједницу Грабовица чини доста младих људи, што нам даје још већи подстрек за даља улагања, како бисмо им обезбедили што боље услове за живот", рекао је Ковачевић.

Радни састанак са мештанима био је повод да се сагледа тренутно стање месне заједнице као и да се најаве нове активности у Грабовици.

"Имамо у плану да урадимо пројекат за пет километара  расвете, асфалтираћемо и километар некатегорисаног пута, као и део пута од Норвешке куће ка Грабовици.
Наша је обавеза да свим мештанима обезбедимо што квалитетније путеве, редовно водоснабдевање, квалитетно снабдевање електричном енергијом, да ослушкујемо њихове потребе и да на њих адекватно одговоримо", изјавио је Ковачевић и додао да су  улагања у села била и биће и даље један од кључних сегмената у раду.

ГЗС

Фото: фејсбук




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kovacevic grabovica radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.970.909 посета
Тренутно на сајту: 722 посетилац(a)