Нови трафо стигао у Долиће код Сјенице: Председник за викенд обећао, и већ је испуњено 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Нови трафо стигао у Долиће код Сјенице: Председник за викенд обећао, и већ је испуњено
Trenutno na sajtu: 701       |       Podeli:
13.10.2020 | 0 коментар(а)



Председник Србије Александар Вучић у суботу је пре војне вежбе Садејство 2020. на Пештеру обишао и село Долиће код Сјенице

где је посетио и домаћинство Муриза Шабанреџовића.
Између осталог тема разговора са председником било је и то колико би коштала јача трафо-станица јер мештани сјеничких села имају проблема с напоном који није довољно јак па не могу да купе ни користе ни музилице за бројну стоку коју држе и по којој је крај познат.

Распитујући се за трафо и његову цену, председник је у једном тренутку наложио да се одмах зове Милорад Грчић из ЕПС после чега су председнику усред преноса уживо додали телефон! Ево шта је рекао преко телефона...

- Јел може до марта... Не може... а јел може онда до јуна... Трафо-станица ће бити изграђена до јуна - рекао је Вучић мештанима после разговора телефоном.

Али, местани нису цекали ни март ни јун, него је вец данас вд директора ЕПС, Милорад Грцић отишао у Долиће, код фамилије Шабанреџовић и известио председника Вучића:

- Председниче, за викенд смо заменили један трафо и монтирали нови 4X веће снаге. Био је 100кw сада 400кw. Заменили каблове и прекидаче у разводном ормару. До краја године монтираћемо још један исти, и двадесет нових бандера. Цео крај ће бити стабилан са струјом.

Већ јуче су се Шабанреџовићи уверили у квалитет напајања, до сада им је како кажу једва радила једна музилица, а од сада су у функцији већ две и раде стабилно.

ГЗС/Новости, Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


trafo sjenica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.022.366 посета
Тренутно на сајту: 702 посетилац(a)