Инцидент током протеста Двери, повређене новинарке 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Инцидент током протеста Двери, повређене новинарке
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
16.09.2017 | 0 коментар(а)



На протесту Двери Бошка Обрадовића испред зграде Пинка физички су нападнуте две новинарке те телевизије,

а главни и одговорни уредник Горан Гмитрић рекао је да ТВ Пинк тражи хитно привођење починилаца, јавља Танјуг.

Због повреда задобијених током сукоба, екипе Хитне помоћи у Ургентни центар превезле су новинарку и још једног од учесника протеста.

Како је јавила агенције Бета, обезбеђење телевизије Пинк је гурнуло на земљу једног учесника скупа који тренутно даје изјаву полицији. Инцидент је брзо завршен. Испред зграде ове телевизије протест обезбеђује десетак униформисаних полицајаца.

Покрет Двери, Здрава Србија - коју предводи председник општине Чајетина Милан Стаматовић и синдикат "Слога" најавили су да ће на протесту тражити и бољи положај радника у Србији, "разбијање медијског мрака", а противе се, како су Двери навеле, и "издаји" Косова.

Стефановић: Нападач на новинарке приведен

Минстар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је нападач на новинарке ТВ Пинк приведен. Министар је рекао да је ће то лице даље бити предато надлежним органима.

Весић: Скандалозан напад на новинарке, Двери одговорне

Градски менаџер Горан Весић осудио је данас напад на новинарке телевизије Пинк током протеста Двери испред зграде те медијске куће истакавши да је то скандал и да одговорни морају да одговарају.

„Ово што су урадили Бошко Обрадовић и Милан Стаматовић је не само брука за град, него кривично дело за које мора да се оговара“, рекао је он гостујући на телевизији Пинк.

ПС, ЈС и СДПС осудиле напад на новинарке

Више политичких странка осудило је напад на новинарке ТВ Пинк који се догодио током протеста Покрета Двери и њихових политичких партнера испред зграде те медијске куће.

Народна посланица Покрета социјалиста Ана Караџић најоштрије је данас осудила напад активиста Двери на новинарке ТВ Пинк.

 

Агенције / Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.511.661 посета
Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)