Јовичић: Враћамо се на политичку сцену у Драгачеву 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Јовичић: Враћамо се на политичку сцену у Драгачеву
Trenutno na sajtu: 658       |       Podeli:
05.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Кандидат за председника општине, Миодраг Мишо Луковић, и народни посланици предвођени потпредседником

Српске радикалне странке, Александром Шешељем, обишли су насеље Лис где су разговарали с окупљеним мештанима.

“Имамо истовремено изборе у четири општине и поносни смо на чињеницу да смо једина опозициона странка која је сакупила довољан број потписа и истакла своју кандидатуру у свим општинама. Ми смо данас овде да вас подржимо и поручимо да смо поносни на све наше кандидате које смо предложили. Искрено, у Лису очекујемо сигурно добар резултат јер нам је трећа на листи управо Драгица Јовичић, коју сви добро познајете и која је члан странке од оснивања”, рекао је Александар Шешељ.

“Нисмо у претходним годинама много могли да утичемо на политичка дешавања у Лучанима али нас радује резултат с републичких избора из 2016. године када смо освојили преко 9% гласова. Већина наших комшија није задовољна резултатима претходника и искрено се надамо да ћемо, уз њихову несебичну помоћ, да се вратимо на политичка врата у Драгачеву. Посебно нас радује информација да је то препознао и наш лидер проф. др Војислав Шешељ који ће у недељу 9. децембра да обиђе наш крај”, закључила је кандидат за одборника Драгица Јовичић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


srs lucani lokalniizbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.095.397 посета
Тренутно на сајту: 659 посетилац(a)