ГГ „Један тим“: Кампању смо водили програмски, нисмо се бавили другима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ГГ „Један тим“: Кампању смо водили програмски, нисмо се бавили другима
Trenutno na sajtu: 815       |       Podeli:
13.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - ГГ „Један тим“ доставили су медијима завршно саопштење пред локалне изборе, у којем кажу
Фото: РИНА

 

да ће становници општине Лучани у недељу 16. децембра изаћи још једном на биралишта како би изабрали локалну власт. У саопштењу за јавност даље се каже:

,,Уместо да избори буду празник демократије на коме грађани слободно бирају своје представнике, ови се одржавају у условима у којима је гласати слободно постало чин храбрости. У окружењу окупације житељи општине гласно говоре „само да ови избори прођу“.

Група грађана „Један тим“ је све време кампању водила програмски, не бавећи се другима.

Међутим други су се бавили нама, па смо тако имали притиске и уцене нашим кандидатима са листе, претеће позиве кандидатима, људима који су нам својим потписом дали подршку па чак и онима који су распоређени у бирачке одборе. Бела књига неправилности и уцена била би преширока када бисмо наставили са набрајањем.

Када у понедељак после изборног дана и након обављеног посла оду рентирани ратлук-активисти, њихови џипови, багери, министри, остајемо ми који треба да се погледамо у очи и живимо једни поред других ма какав изборни резултат био.

Имамо само једно питање...да ли ће вас бар мало бити СРАМОТА!? Од комшије коме сте запретили останком без посла, од суграђана којима сте рекли да сликају свој листић као доказ гласа за великог вођу, од оних којима сте утерали страх да се њихово дете неће запослити, од оних којима сте разровали пут до куће уз обећање да ће бити завршен после избора АКО Вучић победи, од људи којима сте „упадали“ на славе, оплакивали покојнике делећи изборни материјал, од оних којима сте дотерали контејнере да би их вратили после избора њиховим правим власницима и свих оних у које сте упрли прстом као да су државни непријатељи. Због свега наведеног ми нисмо и нећемо бити део било какве приче или не дај Боже власти у којој учешће узима Српска напредна странка.

Група грађана „Један тим“ представља глас здравог разума у општини, зато постојимо и излазимо на изборе слободни, независни, својим именом и презименом и одржавамо пламен грађанског бунта и слободе. Излазимо самостално али нисмо сами, слични покрети грађанских иницијатива су настали и у другим локалним заједницама па и у нашем окружењу а неке од њих ће нам дати пуну подршку на завршној трибини нашег тима данас у Дому пензионера у Лучанима у 19,00 часова (ГГ др Александар Радојевић из Чачка, Иницијатива за Пожегу и Локални фронт Краљево).

Позивамо све самосвесне становнике општине Лучани који имају право гласа да изађу на изборе и гласају по својој савести, да искористе своје уставом загрантовано право на слободно и тајно изјашњавање и подрже независну, неукаљану и најквалитетнију листу ГГ „Један тим“. Зато је Група грађана Један тим твој избор”, каже се у саопштењу.

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.057.582 посета
Тренутно на сајту: 815 посетилац(a)