Чачанске „краљице” боље од екипе Краљице Марије 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачанске „краљице” боље од екипе Краљице Марије
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
01.10.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Већ на првом великом такмичарском испиту сениорска екипа недавно формираног

Градског женског фудбалског клуба Борац из Чачка остварила је успех коме се мало ко надао. У одличној партији приказаној у среду на терену са вештачком травом Градског фудбалског стадиона крај Мораве, наше девојке су успеле да се домогну трофеја освајача Купа на територији ФСР Западна Србија, савладавши убедљиво, са 5:0, екипу Краљица Марија из Врњачке Бање.

Првих 45 минута Чачанке су одиграле помало у грчу и под оптерећењем да су млада екипа и по годинама и по томе да имају тек неколико званичних утакмица у ногама. Ипак, појачане са неколико нових, али одличних девојака из Крагујевца, успеле су да остваре убедљиву и заслужену победу. Прво полувреме завршено је резултатом 2:0, а стрелци су били Зорана Ђоковић у 13. и Милица Обрадовић у 25 минуту.

Трофеј у правим рукама

Већ на почетку другог дела игре резултат је гласио 3:0, стрелац поново Зорана Ђоковић. Тек након тога домаће су се опустиле, разиграле и прелепим голом у 75. минуту из акције Рада Раденковић – Зорана Ђоковић – Милица Обрадовић долази се до резултат 4:0 Најискуснија у екипи Борца Данијела Зарић улази у игру у 80. минуту, да би голом у 89. поставила коначних 5:0.

Времена за одмор и славље нема, јер већ у суботу Чачанке чека нови такмичарски испит, утакмица 2. коло Друге лиге – Запад против ЖФК "Слатке мале" (Петровац на Млави). Утакмица је на програму у суботу од 15 часова на терену са вештачком травом Градског фудбалског стадиона крај Мораве.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fudbal zene borac pobeda kraljica marija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.472.318 посета
Тренутно на сајту: 350 посетилац(a)