Урош из Ариља, добитник стана наградне игре "Узми рачун и победи" 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Урош из Ариља, добитник стана наградне игре "Узми рачун и победи"
Trenutno na sajtu: 572       |       Podeli:
16.03.2018 | 0 коментар(а)



Ариље - Добитнику стана у другом циклусу наградне игре “Узми рачун и победи” Урошу Протићу из Ариља, су свечано уручени кључеви од стана.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, позвао је грађане да учествују, јер, како је рекао, то доприноси бољем животу свих наших грађана.

“А ми у влади Србије ћемо се трудити да максимално транспарентно тај новац утрошимо и да грађани виде како и на који начин имају користи од свега тога”, рекао је министар.

Најбоља потврда тога да се ради добар посао јесте, каже министар, јесте и то што му је срећни добитник Урош рекао - да је сада у Ариљу права помама за слањем фискланих рачуна.

Срећни добитник Урош Протић из Ариља захвалио је свима и додао да је предиван осећај и да се никада лепше у животу није осећао.

“"Хвала свима, ја нисам навикао на оволику пажњу. Предиван је осећај. Хвала свима који су организовали игру, и због саме акције која доприноси смањењу сиве економије, а и због тога што сам ја добио стан, никада ми се то није десило у животу и никада се нисам лепше осећао"”, рекао је Протић.

Како додаје, није веровао у “тако нешто”, и сада жели да разувери остале који мисле да је игра намештена - да није.

"“Видим да има много људи који не верују да је ово стварно, мисле да је намештено и хоћу све да уверим да се ово стварно дешава и ако не верујете, слободно дођите у Ариље и питајте било кога ко мене познаје и рећи ће вам да ли је то истина. Осећам се феноменално и једва чекам да се уселим у стан"”, каже срећни добитник.

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.513.784 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)