Поново ради апотека у Прањанима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Поново ради апотека у Прањанима
Trenutno na sajtu: 517       |       Podeli:
21.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Мештани „горњих села“, Прањана, Гојне Горе, Леушића, Каменице, Коштунића, Теочина, Брајића, Дружетића

и других не морају више по лекове и друге медикаменте ићи у Горњи Милановац и Чачак, већ их могу преузети у апотеци у Прањанима.

„Family farm“, фирма која је изнајмила објекте апотекарске установе „Горњи Милановац“ ових дана је ставила у функцију продајни објекат у Прањанима. Снежана Васиљевић, која је двадесет и једну годину радила у апотеци у Прањанима, наставила је као преузети радник, од стране новог закупца, да обавља тај посао у новоотвореној апотеци.

„Тренутно се лекови купују, а од јануара, када ће бити потписан уговор са Фондом, биће могуће и преузимање на рецепт. Када је реч о снабдевености апотеке, асортиман је јако добар“, рекла је Васиљевић.

Председник Месне заједнице Прањани, Радовин Веселиновић подсетио је да је у претходном периоду било проблема када је реч о раду ове апотеке, али да су сви ти проблеми решени.

„Огроман проблем за десет села прањанског краја је решен. Као што знате, Горњи Милановац је 40 километара удаљен, Чачак 25 километара, људи су морали да путују како би преузели своје лекове. Сада ће моћи овде да се снабдевају“, навео је Веселиновић.

Веселиновић је истакао да је остварена сарадња са јаком компанијом која има велико тржиште на територији Републике Србије и изразио наду да ће грађани бити задовољни како услугом, тако и ценом медикамената.

Радно време апотеке у Прањанима за сада је од 08.00-16.00 часова и ово радно време ће бити активно до Нове године. Након тога, када се крене са преузимањем лекова на рецепт, апотека ће почети са радом у две смене. Предвиђена су и дежурства викендом, и то сваке прве и последње суботе у месецу, што је усклађено са радом амбуланте у Прањанима.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.169.119 посета
Тренутно на сајту: 518 посетилац(a)