Дечак који је са само 20 месеци освојио Србију: Малени Јаков из Ужица без грешке класира јаја у породичној радионици 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Дечак који је са само 20 месеци освојио Србију: Малени Јаков из Ужица без грешке класира јаја у породичној радионици
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
23.01.2021 | 0 коментар(а)



Ужице – Снимак на ком малени Јаков Урошевић из Ужица слаже јаја на породичној фарми обишао је Србију.
Фото: РИНА

Иако има само 20 месеци овај дечак не игра се са аутићима и другим играчкама, већ му је омиљено место за игру – радионица, преноси РИНА.
И не би ту било ништа чудно, да се он игра као остала деца, него Јаков класира јаја пажљиво као да је велики, водећи рачуна да ниједно не поломи.

„Још пре неколико месеци приметили смо да му је омиљена забава. Са дедом увек иде у радионицу и тамо их слаже, а ако није ту онда јаја скупља код кокошака. Много је пажљив и врло ретко се деси да неко јаје разбије, тачно зна колико јако треба да их узме и спусти даље у машину“, каже за РИНУ Марко Урошевић, отац малог Јакова.

Чак и док није ушао у адионицу и постао најлађи најслађи помоћник свом деди, Јакову су главна преокупација била јаја и кокошке. Дефинитивно су му то омиљене играчке.

„Пре неколико месеци док смо радили у дворишту он је само нестао и почели смо да га тражимо и нашли смо га скривеног како слаже јаја. Очигледно је да му је то главна занимација и да то воли, па му не бранимо. За сада само он показује интерсовање, старији син игра се на другачије начине“, рекао је Марко.

Снимак који је достигао велику популарност напраљен је на Божић, када је породица била у радионици јер како кажу ваља се. Ако важи она старо веровање да све што се започене на тај дан биће успешно релаизовано, нема сумње да ће малени Јаков једног дана бити успешан фармер и наследити тату и деду.

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JAKOV UROSEVIC UZICE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.522.360 посета
Тренутно на сајту: 336 посетилац(a)