НС: Имамо другачији поглед на свет од градоначелника 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
НС: Имамо другачији поглед на свет од градоначелника
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
27.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Информативна служба ГрО Нове Србије издала је саопштење поводом обраћања Милуна Тодоровића у коме наводе да се никада

са њим неће разумете јер су у питању два различита погледа на свет и две супортне политичке концепције.

Саопштење достављено медијима преносимо у целости:

„Ми смо владали заједно са народом, а ви владате над обесправљеним народом. Наш период власти у Чачку је трајао две деценије, а вама ћемо честитати ако се одржите и 10 година, али смо сигурни да од тога нема ништа.
Поручујемо Тодоровићу да нема потребе да се брине око наводног пензионисања наше странке и председника. У политичку пензију немамо намеру да идемо све док у Србији лопови и преваранти не буду одговарали за крађу и док се не изграде институције правне државе, на чијим ће се водећим местима налазити најобразованији људи, а не, као у вашем систему, ботови, сендвичари, људи сумњивих квалитета са купљеним дипломама и плагијатима докторских дисертација, потпомогнути некадашњим истакнутим јуловцима. Ми нисмо дозвољавали одлив мозгова из нашег града, а ви се томе радујете и веселите, што је још једна од непремостивих разлика између Нове Србије и ваше интересне групе. Тачно је да је Велимир Илић у Качулицама својевремено изградио Дом за старе, али је том приликом поседовао грађевинску дозволу, а није прибавио сагласност за операције срца, па се та делатност и не обавља. Наш председник на објекту чији је власник, а који се налази у истој улици где и градоначелникова резиденција, не може ни прозор да замени, али за то време Тодоровић без проблема зида спрат више. Обзиром да је некадашњи биоскоп Сутјеска био под заштитом државе, постављамо питање како је такво здање могло претрпети промене које иду до нивоа непрепознатљивости и због чега је Тодоровић за себе присвојио некадашњи Дом пчелара и воћара ? Да ли је председник Нове Србије можда отимао локацију за изградњу OMV бензинске пумпе у Чачку или је то чинио неко други, а мислимо да је права адреса за одговор на ово питање управо градоначелник Тодоровић.
Градоначелнику предлажемо да се за политичку подршку најпре избори у својој странци, јер је очигледно да је нема, а тешко је и може имати, пошто СНС-ом у Чачку већ одавно управљају људи покупљени са депоније Нове Србије. Радо ћемо градоначелнику честитати на резултатима, онда када уместо за себе почне нешто корисно да ради и за град. На изградњи погона стране фирме у Прељини не можемо да честитамо, зато што ће то заправо бити један савремени радни логор за Чачане, где ће се, уз масне провизије појединцима, запошљавати обесправљена радна снага за неколико стотина евра плате.
Према томе, ми градоначелниче нисмо дефинитивно исти као ви, па нас зато и не разумете, нити ћемо се икада разумети.”

Информативна служба ГрО Нове Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.113.764 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)