Др Бојовић: Стање пацијената је веома озбиљно, жена у животној опасности 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Др Бојовић: Стање пацијената је веома озбиљно, жена у животној опасности
Trenutno na sajtu: 422       |       Podeli:
04.07.2019 | 0 коментар(а)



Пожега - Синоћ је у ужичку Општу болницу са тешким телесним поврдама примљен старији мушкарац (80) и жена (50) за коју се претпоставља да је његова пасторка.
Општа болница у Ужицу, фото: РИНА

У насељу Висибаба догодила се права драма, када је према незваничним наводима Николић из ловачке пушке пуцао на своју пасторку Снежану а затим у себе.

Др Радомир Бојовић хирург у Општој болници у Ужицу рекао је за агенцију РИНА да оба пацијента имају доста озбиљне повреде.

Др Радомир Бојовић хирург у Општој болници у Ужицу

„Снежана је погођена ватреним оружјем, највероватније са два хица са предње стране трбуха са пенетрацијом сачме у трбушну дупљу, приликом чега је дошло до повреда на више места танког црева и већим хематомом. Затим има повреду десне натколенице и рамена са преломом кључне кости и надлактице као и већих крвних судова. После пријема, одмах се ишло у салу и пацијент је стабилизован а приликом операције је урађена дренажа, остаје васкуларни преглед да се види шта је са екстремитетима. Стање је крајне озбиљно. Код Николића је стање стабилније јер је поврда изолованија”, казао је др Бојовић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.819.291 посета
Тренутно на сајту: 423 посетилац(a)