Пољопривредницима у закуп више од 300 хектара пољопривредног земљишта 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Пољопривредницима у закуп више од 300 хектара пољопривредног земљишта
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
30.07.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Град Краљево расписао је други круг јавног огласа за прикупљање писаних понуда за давање у закуп на коришћење пољопривредног земљишта
Фото: ГЗС / М. Даниловић

у државној својини на територији града за 2020/2021. годину.

,,Град Краљево даје у закуп 308 хектара пољопривредног земљишта, а цена по хектару, у зависности од врсте земљишта, квалитета и локације, креће се од 6.000 до 30.000 динара.Јавни оглас, на који могу да се јаве сви носиоци пољопривредног газдинства уписани у Регистар пољопривредних газдинстава са активним статусом, траје до 6. августа“, каже Драган Чорбић, председник Савета за пољопривреду града Краљева.

Према његовим речима сви заинтересовани пољопривредници могу да обиђу пољопривредно земљиште које се даје у закуп, као и графички преглед  парцела по катастарским општинама.  

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo zakup poljoprivreda

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.879.767 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)