Парезановић: Паду Вучића једино се надају Албанци и Савез за Србију 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Парезановић: Паду Вучића једино се надају Албанци и Савез за Србију
Trenutno na sajtu: 468       |       Podeli:
01.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Народни посланик и повереник ГрО СНС Чачак, Марко Парезановић, огласио се Саопштењем у којем истиче да је сулудо да се опозиција

оглашава по питању ситуације на Косову и Метохији, јер је за време њихове власти потписана независност.

У Саопштењу се наводи:

“Нема ништа одвратније када Бошко Обрадовић, Вук Јеремић и остали ситни политиканти причају о Косову, а у њихово време Косово је прогласило независност, било признато од преко 100 земаља, постављени су гранични прелази на Јарињу и Брњаку у режији Борка Стефановића, изгубљена битна у МСП после генијалног питања које је поставио Вук Јеремић. И после свега тога те исте људе није срамота да деле лекције о Косову, држави Србији која је значајно смањила број признања Косова, спречила Косово да удје у Унеско и Интерпол, сачувала свој народ на Косову и Метохији и увек је уз њега.

У исто време нисмо могли да чујемо ниједну реч критике од стране опозиције на рачун Албанаца и њиховог угњетавања Срба на Косову и Метохији, али смо зато могли да чујемо од Вука Јеремића како је Харадинај рекао истину у свом тексту у Вашингтон посту. А шта је рекао Харадинај? Рекао је да Србија крши све споразуме, да Вучић жели етнички чисто српско Косово и да Србија крши споразум Цефта. И то је све истина за Вука Јеремића великог пријатеља и партнера Патрика Хоа, познатог међународног криминалца.

Очигледно је да се само Албанци и Савез за Србију надају паду Александра Вучића. Албанци зато што онда Србија не би била довољно јака да побеђује у дипломатским биткама на међународном плану и спречава независност Косова, а ситне душе попут Ђиласа, Јеремића и Обрадовића зато што би тако могли да наставе да краду и праве бизнис империје као што су то радили до 2012. године. И једни и други могу да буду сигурни да грађани Србије неће испунити њихова заједничка надања и очекивања”

Марко Парезановић, народни посланик и повереник ГрО СНС Чачак

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns marko parezanovic opozicija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.197.806 посета
Тренутно на сајту: 469 посетилац(a)