Глишић: Кадровске промене у одборима у Ивањици, Ариљу и Крагујевцу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Глишић: Кадровске промене у одборима у Ивањици, Ариљу и Крагујевцу
Trenutno na sajtu: 594       |       Podeli:
16.08.2020 | 0 коментар(а)



Власт у општинама у којима је Српска напредна станка освојила већину гласова на изборима одржаним 21. јуна,
Извршног одбора СНС Дарко Глишић, фото: ГЗС

биће формирана у другој половини августа, најавио је председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић.

Глишић је, у интервују за недељно издање листа “Политика”, нагласио да ће СНС добро одмерити сваку одлуку и да ће локалне власти формирати тако да буду ефикасне и успешније у односу на претходни период.

Он сматра да би нови премијер требало да настави досадашњу политику развоја и напретка Србије, а ко ће то бити, нагласио је Глишић, сазнаћемо у року који је прописао закон.

Ове године на изборима СНС освојила је два милиона гласова, чак 130.851 глас више него на парламентарним изборима 2016. године, а Глишић сматра да су резултати показатељ да добро вођена политика са јасним резултатима на сваким изборима у односу на претходне добија све већу подршку грађана.

„Грађани Србије желе рад, резултате, посвећеност, борбу за њихове интересе и то су јасно препознали у председнику Алкесандру Вучићу и свима нама који се трудимо да га пратимо у оном што ради,” додао је Глишић.

Он је најавио да се, свуда где је резултат био испод републичког просека и свуда где је локална листа кварила проценат освојених гласова републичкој, могу очекивати промене.

„Пре свега мислим на Беочин, Ивањицу, Ариље, па и Крагујевац. То су само неки од одбора који ће свакако доживети кадровксе промене,” рекао је Глишић у интервују за “Политику”.

Он је напоменуо да је задовољан резултатима у Трговишту, где је излазност била велика, у Крушевцу где је СНС освојила 4.500 гласова више него пре четири године, а да је слабији резултат забележен “где год је било неслоге и унутрашњих несугласица, где су појединци гледали како да се унутар странке обрачунају с другима, не водећи рачуна шта ће конкретно да ураде за грађане”.

Од младих у Скупштини Србије, али и у локланој власти он очекује борбеност, велику енергију и резултате.

„Кроз рад са младим људима показали смо да мислимо на њих, да желимо да их укључимо у све процесе, а да је на њима да се докажи. Прилику ће свакако добити,” изјавио је Глишић.

ГЗС/Тaнјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


darko glisic lokalni odbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.407.188 посета
Тренутно на сајту: 594 посетилац(a)