Да ли је муж Саре Теoфиловић мртав или жив? Полиција и даље истражује случај 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Да ли је муж Саре Теoфиловић мртав или жив? Полиција и даље истражује случај
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
22.01.2019 | 0 коментар(а)



Чачак /РИНА/ - Сара Теофиловић пре месец дана доживела је шок на суђењу у Основном суду у Чачку када су јој рекли да јој је бивши супруг,
Фото: РИНА

са којим се развела 29. новембра прошле године преминуо.

„Била сам шокирана. Истог тренутка када се рочиште завршило позвала сам га да проверим да ли је могуће да нисам обавештена, или да се нешто тако страшно десило у међувремену. Он ми се јавио на телефон и када сам га питала да ли је добро, рекао је шта то мене брига и прекинуо ми је везу. Значи да је жив”, казала је агеницији РИНА Сара.

Сара и њен тадашњи супруг М.Т. потписали су уговор о доживотном издржавању са његовим стрицем Видојем Теофиловићем, који је преминуо пре две године након чега су његове ћерке покренуле спор ради поништаја тог уговора.

Адвокат тужилаца, Стојан Војиновић, потврдио је причу тужене Саре Теофиловић рекавши да је судија прочитала на последњем рочишту да је тужени, који је закључио уговор о доживотном издржавању, преминуо.

„Ја као пуномоћник тужиоца то не знам. Друготужена, односно његова супруга, устаје и каже да то није тачно, додала је да се са њим  непосредно пре тога развела у Ивањици и да је он жив. Предложили смо да тужени у овом спору поново прими позив, навели смо име оца и матични број, и да му полиција лично уручи позив за следеће рочиште”, рекао је Војиновић за агенцију РИНА. 

Он претпоставља да се ради о грешци, и да је полиција  пермутовала, јер је умро прималац издржавања а не тужени.

Поводом овог случаја огласила се и Полицијска управа у Чачку саопштењем у којем се каже:

,,Обавештавамо Вас да је полицијски службеник ПУ у Чачку поступајући по замолници Основног суда у Чачку од 11. септембра 2018. године у којој је наведена адреса М.Т. без икаквих других личних података почев од ЈМБГ-а, отишао на наведену адресу у месту Љубић, општина Чачак. Пошто је полицајац утврдио да кућни број који је наведен у замолници не постоји, обавио је разговор са поштаром који разноси пошту у овом реону и дошао је до сазнања да у насељу постоји само једна особа под тим именом и презименом која, како је рекао поштар, није жива. Провером кроз полицијске евиденције, службеник је пронашао једину особу са именом и презименом М.Т. у месту Љубић, међутим на другој адреси, која је преминула. У обавештењу које је доставио суду 10. октобра службеник је навео да је М.Т. преминуо и притом прецизирао матични број и адресу пребивалишта ове особе. Основни суд у Чачку обавестио је Полицијску управу тек 27. децембра прошле године да особа за коју је полиција доставила извештај није странка у овом поступку. Истичемо да особа коју је заправо суд позивао, у октобру није имала пријављено пребивалиште нити у Љубићу нити на територији општине Чачак, али су због овог догађаја против полицијског службеника свакако предузете одговарајуће законске мере", наводи се у саопштењу.

 

Регионална информативно новинска агенција РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


poliicija sud slucaj

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.935.149 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)