Градиће се нови мост у Бајиној Башти 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Градиће се нови мост у Бајиној Башти
Trenutno na sajtu: 619       |       Podeli:
18.09.2017 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - На граничном прелазу између Бајине Баште у Србији и Скелана у БиХ, односно Републици

Српскоj градиће се нови мост јер би предвиђена реконструкција постојећег била готово скупља од изградње новог, изјавила је министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић на састанку председника Србије Александра Вучића с градоначелницима Лознице и Ваљева, и председницима општина Осечина, Мали Зворник, Љубовија, Крупањ и Бајина Башта.

Михајловић је рекла да ће ускоро почети припрема реконструкције пруге Ваљево-Лозница за коју је завршена пројектно-техничка документација.

Министарство је навело да је у Подриње у протекле три године уложено 1,7 милијарди динара, а до краја ове годину биће уложено још 700 милиона.

"Сви пројекти у путној инфраструктури биће базирани на расту економије по општинама, новим инвестицијама и стварању потребних саобраћајних услова за долазак нових инвеститора", рекла је министарка и похвалила локалне власти јер велики улажу у одржавање локалних путева.

 

Бета / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.217.848 посета
Тренутно на сајту: 618 посетилац(a)