Завршени мостови у Вичи и Милатовићима 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Завршени мостови у Вичи и Милатовићима
Trenutno na sajtu: 550       |       Podeli:
16.11.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Након више година мештани села Вича и Милатовићи коначно су добили мостове металне конструкције

 

са бетонским газећим слојем. Ова инвестиција заједничка је акција општине Лучани и мештана. До сада су мештани прелазили преко дрвених брвана годинама, а од данас безбедно прелазе преко моста.

Такође, завршен је мост засеоку ТомићиБабићи, који повезује Милатовиће са Доњим Дубцем.

Завршетку радова присуствовао је и заменик председника Општине Миливоје Доловић, који је том приликом рекао да је ове године општина Лучани у сарадњи са Канцеларијом за јавна улагања изградила седам мостова на општинским путевима првог и другог реда.

,,Урадили смо два моста у Горњој Краварици, исто толико у Вичи и по један у Милатовићима, Тијању и Вучковици. У току је припрема пројектне документације за још три моста, чија ће изградња почети почетком идуће године, а динамичким планом је предвиђена припрема пројектне документације за још десет мостова. Наравно, када смо год у могућности, помажемо грађанима у изградњи мањих сеоских мостова који ће коначно дрвена брвна заменити чврстим бетоном. Мостови спајању људе и стварају боље услове за живот и рад Драгацеваца”, рекао је Доловић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani vica milatovici novimost dolovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.205.427 посета
Тренутно на сајту: 551 посетилац(a)